„Semenii noștri au nevoie să trăiască”. IPS Teodosie îndeamnă la donarea de sânge

Arhiepiscopul Teodosie a lansat marţi un apel la donarea de sânge. Urmare a epidemiei de coronavirus şi a declarării stării de urgență în România, numărul persoanelor care donau la (Centrul Regional de Transfuzii Sanguine) CRTS Constanța a scăzut în mod dramatic.

„Vă chem la o misiune importantă pentru viața semenilor noștri. Iată, suntem frământați în aceste zile, frică și cutremur au căzut asupra noastră cum spune Psalmistul. Bolile ne amenință, dar să nu ne înspăimântăm peste măsură. Prudența nu trebuie să fie confundată cu frica Legea creștină rămâne aceeași în orice împrejurare”.

„Să ne apropiem de semenii noștri cu prudență, dar și cu acțiuni de dragoste. Semenii noștri au nevoie să trăiască! Dăruind sânge semenilor noștri, întreținem viața lor, ne arătăm dragostea și arătăm și dragostea față de Dumnezeu”, a spus Înaltpreasfinţia Sa.

„Toți câți aveți posibilitatea și sunteți apți pentru donarea de sânge, să o faceți fără rezerve”, a îndemnat ierarhul. „Centrul de recoltare este dezinfectat, să mergeți cu încredere. Să dăruim ca să dobândim de la Dumnezeu răsplată. Este o mare bucurie dacă putem ajuta pe semenii noștri”.

„Ce bucurie poate fi mai mare decât a dărui semenilor viață din viața noastră, viața fiind cel mai prețios dar de la Dumnezeu” – Arhiepiscopul Teodosie.

Sursă foto: medijobs.ro

Comentarii Facebook


Știri recente