Ședința Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei

Sub președinția Înaltpreasfințitului Părinte Mitropolit Nifon, Arhiepiscopul Târgoviștei, joi, 31 ianuarie 2013, a avut loc, în Aula principală a Reședinței Mitropolitane, ședința Permanenței Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviștei, care a avut ca principală temă pe ordinea de zi notarea administrativă a preoților din Protoieria Târgoviște Nord, după cum ne informează Biroul de Presă al Arhiepiscopiei Târgoviștei.

Întâlnirea de lucru a vizat o evaluare complexă a activității pastoral-misionare a preoților din această protoierie, sub toate aspectele ei: administrativ, cultural, economic, educațional, social-filantropic și disciplinar.

La finalul ședinței, s-a constatat o intensificare a prezenței Bisericii în societate, o îmbunătățire a relației dintre preot și profesorul de religie, în fiecare parohie și o amplificare a activităților social-filantropice. Acolo unde s-au constat deficiențe sau obstacole, s-au propus soluții de optimizare a pastorației și de îmbunătățire a activității parohiale.

Comentarii Facebook


Știri recente