Ședință de lucru cu profesorii Seminarului Teologic din Slobozia

Preasfințitul Părinte Episcop Vincențiu a prezidat, miercuri, 19 februarie 2014, ședința de lucru cu profesorii Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur” din Slobozia, informează sf-esc.ro.

La ședință au participat părintele Manuel Rusu, consilier cultural, părintele Constantin Pătrașcu, inspector pentru catehizare, părintele Marius Gabriel Purcărea, secretar eparhial, părintele Gabriel Badea, directorul Seminarului și membrii corpului profesoral.

În cadrul ședinței au fost prezentate rezultatele la învățătură obținute de elevi în primul semestru al anului școlar 2013-2014, au fost analizate rezultatele obținute de elevii clasei a XII-a la simularea pentru examenul de Bacalaureat, proba limba română și au fost propuse măsuri pentru îmbunătățirea nivelului de pregătire, dar și a condițiilor de studiu și cazare a elevilor.

Preasfinția Sa i-a îndemnat pe ostenitorii Seminarului să se îngrijească atât de buna pregătire școlară, dar și de formarea duhovnicească a elevilor, asigurându-i că Centrul Eparhial va susține în continuare, prin gratuitatea hranei și bursele lunare, obținerea unor rezultate din ce în ce mai bune de către elevii Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Ioan Gură de Aur”.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…