Ședință de lucru a Permanenței Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor

Permanența Consiliului Eparhial al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor s-a întrunit, miercuri, 20 februarie 2013, în ședință de lucru, sub președinția Preasfințitului Părinte Episcop Vincențiu, având pe ordinea de zi măsuri pentru îmbunătățirea activității pastoral-misionare și administrativ – patrimoniale a parohiilor, mănăstirilor și protopopiatelor din cuprinsul episcopiei, după cum informează site-ul sf-esc.ro.

S-a aprobat realizarea unei monografii a Mănăstirii „Sfinții Voievozi” din Slobozia sub titlul aniversar: †¹†¹O vatră de istorie și credință. Mănăstirea „Sfinții Voievozi” Slobozia†º†º.

S-a aprobat convocarea Adunării Generale a reprezentanților membrilor C.A.R. și ordinea de zi a acestei ședințe, care se va desfășura în ziua de marți, 26 februarie 2013.

S-a aprobat procesiunea cu icoana făcătoare de minuni a Maicii Domnului de la Mănăstirea Hadâmbu din Iași și membrii Permanenței Consiliului Eparhial au aprobat desfășurarea acestui eveniment în anul aniversar „1993-2013. SLUJIRE ȘI DĂRUIRE. DOUĂ DECENII DE MISIUNE CREȘTINĂ ÎN EPISCOPIA SLOBOZIEI ȘI CĂLĂRAȘILOR.

Preoți și credincioși aflați în situații sociale și medicale deosebite au beneficiat de ajutoare din fondurile destinate acestor situații.

Comentarii Facebook


Știri recente