Ședința Consiliului Facultății de Teologie Ortodoxă din Arad. IPS Timotei prezent la bilanțul anului universitar 2016-2017

Facultatea de Teologie din Arad a găzduit în data de 11 iulie 2017 ultima ședință a Consiliului Profesoral din anul universitar 2016-1017. Ședința a fost prezidată de Înaltpreasfințitul Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului.

Pe ordinea de zi s-au aflat mai multe subiecte care privesc evaluarea activității didactice și de cercetare, precum și perspectivele legate de activitățile viitoare, precizează site-ul oficial al Eparhiei.

În cuvântul rostit, IPS Timotei a subliniat legătura dintre Centrul Eparhial și Facultatea de Teologie, în plan academic, bisericesc și de înnoire permanentă a spațiilor de învățământ.

La rândul său, părintele decan Cristinel Ioja a mulțumit Înaltpreasfinției Sale pentru sprijinul acordat profesorilor facultății. De asemenea, părintele a evidențiat efortul susținut al corpului profesoral de ridicare a nivelului științific și educațional-formativ din Facultatea de Teologie.

Comentarii Facebook


Știri recente