Ședința Consiliului Eparhial în Episcopia Sălajului

Marți, 23 noiembrie 2011, a avut loc în sala de ședințe a Protopopiatului Zalău întâlnirea de toamnă a membrilor Consiliului Eparhial al Episcopiei Sălajului.

În prezenta ședință a fost prezentat celor de față evoluția lucrărilor pe șantierul la sediul Centrului Eparhial al Episcopiei Sălajului.

De asemenea au fost comunicate membrilor Consiliului Eparhial modificările de ordin administrativ survenite în Eparhie prin transformarea unor parohii în filii.

În cele din urmă au fost prezentate și programele de parteneriat care se deșfășoară între Episcopia Sălajului și fundația Diakonia din Neuendettelsau – Germania.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…