Ședința anuală a Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Bucureștilor

La Palatul Patriarhiei a avut loc, astăzi, 12 mai 2014, întâlnirea Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Bucureștilor. Ședința anuală a fost prezidată de Preasfințitul Părinte Varsanufie Prahoveanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Bucureștilor.

În cadrul ședinței a fost prezentat raportul de activitate pentru anul 2013 și aprobate proiectele pentru anul în curs.

Mai multe detalii a oferit pentru Radio TRINITAS Părintele Gheorghe Zaharia, președintele Casei de Ajutor Reciproc din Arhiepiscopia Bucureștilor: „În fiecare an Adunarea generală a Casei de Ajutor Reciproc se întrunește pentru a lua la cunoștință despre toată activitatea pe care a desfășurat-o Casa de Ajutor Reciproc în anul precedent și în același timp pentru a lua act cu aprobare pentru toate proiectele și pentru bunul mers al activității Casei de Ajutor Reciproc pentru anul în curs. Casa de Ajutor Reciproc a avut o activitate intensă, s-a străduit foarte mult pentru a aduce unele îmbunătățiri din toate punctele de vedere pentru o mai bună funcționare, dar în același timp și să venim în ajutorul membrilor C.A.R., să-i încurajăm mai bine spus cu unele hotărâri pe care le-am luat. Una dintre măsurile cele mai importante care au fost luate și anul trecut a fost scăderea dobânzilor. Anul acesta iarăși venim cu scăderea dobânzilor și multe alte puncte foarte importante care să aducă o încurajare pentru membrii C.A.R.”.

La întâlnirea de astăzi au participat membrii activi ai Casei de Ajutor Reciproc, protopopii din Arhiepiscopia Bucureștilor, precum și reprezentați ai C.A.R.- urilor din Episcopia Teleormanului și Episcopia Giurgiului.

Comentarii Facebook


Știri recente