Şedință administrativă în Protopopiatul Sibiu

Centrul ASTRA pentru Patrimoniu a găzduit joia aceasta ședința administrativă lunară a preoților din protopopiatul Sibiu. Ședința a fost prezidată de Înaltpreasfinţitului Părinte Laurențiu, Mitropolitul Ardealului, informează TRINITAS TV.

Pe ordinea de zi au fost dezbătute aspecte de ordin administrativ, ce privesc parohiile din protopopiat și aspecte cu privire la misiunea preotului în parohie. De asemenea, a fost luată în discuție și contribuția bisericii la promovarea și dezvoltarea patrimoniului religios al Complexului National Muzeal „ASTRA”.

Ședința din această lună se înscrie în seria activităților desfășurate de Protopopiatul Sibiu în cadrul Anului omagial al misiunii parohiei și mănăstirii azi.

La finalul ședinței administrative, reprezentanții Sectorului Învățământ și Activități cu Tineretul al Arhiepiscopiei Sibiului i-au îndrumat pe preoții din Protopopiatul Sibiu să intensifice lucrările parteneriatelor dintre școală și biserică sprijinind totodată instituțiile de învățământ în diferite activități.

Comentarii Facebook


Știri recente