Seară duhovnicească în parohia clujeană „Adormirea Maicii Domnului”

În seara zilei de luni, 16 martie, în mijlocul Postului Mare, credincioşii parohiei „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul clujean Mănăștur au avut bucuria de a-l avea în mijlocul lor pe părintele arhimandrit Samuel Cristea, duhovnicul elevilor Seminarului Teologic Ortodox din municipiu.

Părintele a oficiat slujba Pavecerniţei Mari, după care a ţinut un cuvânt de învăţătură pe tema „Întâlnirea cu Dumnezeu”. Le-a vorbit celor prezenţi despre momentele în care îl putem întâlni pe Dumnezeu, cea mai frecventă modalitate fiind rugăciunea. Citirea din Sfânta Scriptură, Sfintele Taine, Sfânta Împărtăşanie şi nu în ultimul rând, prin semenii noştri, „căci fiecare om este chipul lui Dumnezeu”, sunt alte momente de întâlnire cu Dumnezeu, a subliniat părintele Samuel Cristea, îndemnându-i pe credincioşi să-şi cultive dorinţa de a-l căuta pe Cel care ne-a zidit.

La final, potrivit Radio Renaşterea, părintele paroh Dan Hognogi i-a mulţumit Părinte Samuel Cristea pentru imboldul duhovnicesc de a ne lupta mai mult pentru întâlnirea cu Dumnezeu, după cum a transmis pentru Radio Renașterea responsabilul de relația cu mass-media al parohiei, Stela Florea.

Comentarii Facebook


Știri recente