Seară de muzică psaltică şi poezie religioasă

IÎn seara zilei de 27 aprilie, Parohia Doamna Oltea din Bucureşti a fost gazda evenimentului cultural „Seară de muzica psaltica si poezie religioasa”. Evenimentul a fost organizat de Liga Tinerilor Crestini Ortodocsi in colaborare cu Parohia Doamna Oltea la are au participat tineri din LTCOR filiala Sector 2 si numerosi credinciosi de la parohiile bucurestene din Protopiatul Sector 2. In deschidere, Pr Paroh Mihai Popescu a anuntat desfasurarea programului.

Au participat Corul Evloghia si actorii Cristina Moldoveanu si Marian Ciripan. Corul Evloghia a interpretat cantari pascale, iar actorii au recitat poezii cu acelasi specific. Domnul Consilier Patriarhal prof. Adrian Lemeni a tinut un discurs despre Sarbatoarea Pascala si Duminica Mironositelor.

In finalul evenimentului Diac Ciprian Georgian Tudor, presedintele LTCOR filiala Sector 2, a multumit domnului consilier pentru cuvant, corului Evloghia si actorilor, parintelui paroh pentru gazduire si celor prezenti la eveniment.

Evenimentul cultural face parte din programele lunare implementate de LTCOR filiala Sector 2 la fiecare dintre parohiile din Protopopiatul Sector 2, programe primite cu mult entuziasm de catre tinerii din cadrul Ligii.

Comentarii Facebook


Știri recente