Se apropie Admiterea pentru Facultatea de Teologie din București. La Extensia de la Roma examenul se dă la toamnă

Decanatul Facultății de Teologie Ortodoxă „Justinian Patriarhul” a Universității din București a anunțat numărul de locuri pentru anul 2021-2022. Înscrierea și examenul de admitere pentru nivelul de Licență au loc în iulie. Admiterea pentru Extensia de la Roma a facultății se dă în septembrie.

Facultatea oferă pentru nivelul de licență 164 de locuri bugetate și 100 cu taxă (Teologie Pastorală, Teologie-Artă sacră, Teologie Asistență socială și Teologie Didactică).

Înscrierea și examenul au loc în iulie, conform calendarului publicat pe site-ul facultății. Va mai exista o sesiune și în luna septembrie, în cazul în care vor rămâne locuri neocupate.

La nivelul de Master, facultatea oferă 156 de locuri bugetate și cel puțin 100 de locuri cu taxă. Facultatea bucureșteană de Teologie are 10 programe de Master. Admiterea pentru ele are loc în luna septembrie.

Facultatea are și o extensie la Roma, pentru românii din Diaspora. Anul acesta și-a finalizat studiile de licență prima serie de studenți. Examenele de admitere se susțin în luna septembrie.

Pentru studiile doctorale există 27 de locuri la București, (dintre care 8 bugetate și cu bursă, 9 bugetate și fără bursă și 10 cu taxă). Examene pentru admiterea la Doctorat se vor susține tot în luna septembrie.

Foto credit: Arhiva Basilica.ro / Mircea Florescu

Comentarii Facebook


Știri recente