Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae la Sediul Episcopiei Ortodoxe Române de la Roma

La Sărbătoarea Sfântului Ierarh Nicolae, 06 decembrie 2015, Preasfinţitul Părinte Siluan, Episcopul Ortodox Român al Italiei, a slujit la Sediul Eparhial de la Roma, fiind înconjurat de un sobor de preoți și de diaconi.

În această zi s-au împlinit șapte ani de la inaugurarea Paraclisului Mănăstirii Adormirea Maicii Domnului de la Sediul Eparhial și, de asemenea, șapte ani de la înființarea Frăției Tinerilor Ortodocși Români – Nepsis Italia, după cum informează site-ul oficial al Eparhiei.

Câteva sute de tineri veniți din Nordul Italiei, precum și din Roma și împrejurimi, au participat la Dumnezeiasca Liturghie și au dat răspunsurile la strană.

După otpustul Sfintei Liturghii, toți cei prezenți s-au bucurat de o agapă frățească, pregătită de comunitatea credincioșilor cate frecventează Paraclisul Adormirea Maicii Domnului.

Începând cu orele 14:00, tinerii au plecat la Complexul Divino Amore, unde va avea loc un program artistic care se va încununa cu un concert special de colinde, la orele 18:00.

Comentarii Facebook


Știri recente