Sărbătoare la Școala Constantin Brâncuși din Cluj Napoca

Miercuri, 30 ianuarie, de sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi, Vasile, Grigore și Ioan, preoții Parohiei Ortodoxe Române „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca și corpul profesoral al Școlii „Constantin Brâncuși”, au participat împreună la un eveniment emoționant și important pentru dascălii care au predat aici, potrivit radiorenasterea.ro

În capela școlii, cu hramul „Sfântul Nicolae”, pictată și sfințită în anul 2011, părinții Nicolae Buda și Valentin Bochiș au săvârșit o slujbă de mulțumire pentru toate binefacerile revărsate de Dumnezeu de-a lungul timpului asupra profesorilor, elevilor și tuturor ostenitorilor acestei școli.

A urmat apoi un parastas de pomenire a tuturor cadrelor didactice trecute la Domnul, care, în decursul timpului, au răspândit lumina cărții și a cunoașterii multor generații de elevi, care au învățat pe băncile acestei școli. Au fost invitați profesorii pensionari care au răspuns cu drag chemării, din iubire și respect pentru cei plecați dincolo, dar și pentru a fi împreună cu colegii lor mai tineri la acest important eveniment. Cuvintele frumoase rostite cu acest prilej au sporit emoția acestor momente și au dăruit tuturor celor prezenți convingerea că numai pe temelia solidă pusă de înaintași, putem clădi o lume nouă și pentru aceasta este nevoie de colaborarea strânsă între școală, biserică și familie.

Sărbătoare la școala „Constantin Brâncuși” din Cluj Napoca

Miercuri, 30 ianuarie, de sărbătoarea Sfinților Trei Ierarhi, Vasile, Grigore și Ioan, preoții Parohiei Ortodoxe Române „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca și corpul profesoral al Școlii „Constantin Brâncuși”, au participat împreună la un eveniment emoționant și important pentru dascălii care au predat aici. În capela școlii, cu hramul „Sfântul Nicolae”, pictată și sfințită în anul 2011, părinții Nicolae Buda și Valentin Bochiș au săvârșit o slujbă de mulțumire pentru toate binefacerile revărsate de Dumnezeu de-a lungul timpului asupra profesorilor, elevilor și tututor ostenitorilor acestei școli. A urmat apoi un parastas de pomenire a tuturor cadrelor didactice trecute la Domnul, care, în decursul timpului, au răspândit lumina cărții și a cunoașterii multor generații de elevi, care au învățat pe băncile acestei școli. Au fost invitați profesorii pensionari care au răspuns cu drag chemării, din iubire și respect pentru cei plecați dincolo, dar și pentru a fi împreună cu colegii lor mai tineri la acest important eveniment. Cuvintele frumoase rostite cu acest prilej au sporit emoția acestor momente și au dăruit tuturor celor prezenți convingerea că numai pe temelia solidă pusă de înaintași, putem clădi o lume nouă și pentru aceasta este nevoie de colaborarea strânsă între școală, biserică și familie.

Comentarii Facebook


Știri recente