Sărbătoare la Parohia „Schimbarea la față” din Cluj-Napoca

Mitropolitul Clujului a fost prezent duminică, 30 decembrie 2012, în mijlocul credincioșilor parohiei „Schimbarea la față” din Cluj-Napoca. Aici ÎPS Părinte Andrei a oficiat de la ora 10:00 Sfânta Liturghie înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, dintre care părintele Nicolae Buda, inspector eparhial și părintele arhidiacon Claudiu Grama, consilier pe probleme de misiune și protocol.

După slujbă, potrivit mitropolia-clujului.ro, ierarhul a binecuvântat lucrarea de pictură în mozaic a bisericii de pe bulevardul Eroilor, realizată de echipa pictorului Ivan Marko Rupnik. Pictura a fost demarată în 2006 și se preconizează că va fi finalizată anul viitor, a precizat părintele paroh Titus Moldovan.

ÎPS Părinte Mitropolit Andrei a participat duminică după-masa și la expoziția vernisată la subsolul bisericii „Schimbarea la față”. Au fost expuse peste 20 de picturi realizate de participanții la tabăra de creație de la Sovata. Expoziția a fost cu vânzare și și-a propus să strângă fonduri necesare achitării lucrărilor de pictură la biserica „Schimbarea la față”

Comentarii Facebook


Știri recente