Sărbătoare la parohia clujeană Borhanci

Credinciosii parohiei Borhanci din județul Cluj și-au cinstit și ei patronul spiritual, Sfântul Ioan Botezătorul. Cu prilejul acestei sărbători, luni, 7 decembrie 2013, părintele paroh Mircea Man a oficiat acatistul Sfântului Ioan Botezătorul și Sfânta Liturghie, mulțumind lui Dumnezeu alături de credincioși pentru ocrotirea și ajutorul dat în construirea noii biserici.

Biserica veche din zona Borhanci dateaza din anul 1960 și a a fost reabilitată pe parcursul anilor, însă din cauza vechimii și a spațiului limitat s-a luat decizia construirii unui nou locaș de închinare.

Construcția noii biserici a început în 2008 și a fost finalizată anul trecut, când în 24 iunie a fost sfințită de IPS Părinte Mitropolit Andrei, potrivit Radio Renașterea.

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…