Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Pe șantierul Catedralei Mântuirii Neamului se lucrează în această perioadă mai intens decât într-o lună de iarnă obișnuită. Constructorul a mărit numărul de muncitori și frontul de lucru. Atunci când temperaturile sunt mai scăzute, lucrările se desfășoară respectând normele în vigoare. Se lucrează la suprastructură, etapă care va fi gata într-o perioadă mai mare de timp. Pe șantier se află în prezent echipe de sudori, fierari și zidari.

„Noutatea bună pentru noi este vremea care ține cu constructorul. Din acest motiv el a sporit efectivele pe șantier. Acum lucrează aproximativ 200 de oameni, iar cadrele de supraveghere sunt în număr de 25, în afara reprezentanților Patriarhiei. Se lucrează în continuare la armătura flexibilă. S-au atacat fronturi în proporție de aproximativ 60% din suprafața parterului. De asemenea, s-au deschis fronturi noi de zidărie, se montează cofraje și se pregătesc turnările de betoane”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Dumitrescu, diriginte de șantier.

Credincioșii de pretutindeni sunt așteptați să așeze cărămida lor la ridicarea Catedralei Mântuirii Neamului. Modalitățile prin care puteți contribui sunt mai multe și despre fiecare puteți afla accesând site-ul catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente

Obștea Mănăstirii Putna a donat sânge

Obștea Mănăstirii Putna a organizat joi Campania „Un strop de sânge salvează o viață”, prin care au fost colectați aproximativ 13 litri de sânge.  Acțiunea a fost organizată în baza parteneriatului existent între Arhiepiscopia Sucevei…