Șantierul Catedralei Mântuirii Neamului

Precipitațiile din ultima perioadă nu au permis finalizarea lucrărilor la radierul casetat și au provocat anumite întârzieri de execuție care trebuie acum recuperate. De asemenea, lucrările începute la subsolul 3 al Catedralei continuă într-un ritm susținut.

„Lucrările de armare și turnare beton ale radierului ar fi trebuit să se încheie la data de 30 mai, lucru care a devenit practic imposibil din cauza precipitațiilor abundente căzute în ultimele două săptămâni. În schimb, au continuat lucrările de armare la elementele verticale ale subsolului 3, s-au și turnat 26 de stâlpi ce fac parte din subsolul 3. În ceea ce privește lucrările de finalizare la radierul din beton armat probabil că în jurul datei de 6 iunie se vor încheia și acestea. În toată această perioadă s-a acționat cu pompe și aspiratoare în vederea înlăturării apei căzute”, a declarat pentru TRINITAS TV Ing. Dan Mihai, șef de șantier.

Cei care doresc să afle mai multe informații dar și cum pot contribui la realizarea lucrărilor pentru noua Catedrală patriarhală pot consulta site-ul www.catedralaneamului.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente