Retrospectiva Basilica: Numărul zece din al zecelea an de activitate

Retrospectiva Basilica

Al zecelea număr din Retrospectiva Basilica, din al zecelea an de activitate al Agenției de știri a Patriarhiei Române, vă aduce în atenție principalele subiecte mediatizate pe basilica.ro în octombrie 2018.

Ce subiecte cuprinde Retrospectiva Basilica nr. 10

Hramul Catedralei Patriarhale și pregătirile pentru sfințirea Catedralei Mântuirii Neamului sunt printre evenimentele de top. De asemenea, nu au fost trecute cu vederea subiectele care au făcut agenda publică în octombrie: cazul Colectiv și Halloween.

Aveți posibilitatea să parcurgeți și să distribuiți publicația atât pe ecrane, pe platforma Issuu, cât și în varianta pdf, printabilă.

Retrospectiva este o selecție din sutele de articole publicate lunar de Agenția de știri Basilica.

Pentru a fi la curent cu noutățile din lumea ortodoxă vă puteți abona la toate canalele noastre de informare: site web, rețele sociale, serviciul de newsletter, aplicația pentru Android Basilica.ro.

Agenția de știri Basilica este serviciul oficial de știri al Patriarhiei Române. Departamentul a fost înființat în 2007, iar activitatea jurnalistică materializată pe site-ul basilica.ro a început din 16 iunie 2008, în urmă cu zece ani.

Foto credit: Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente