Cum poţi fi la curent cu noutăţile din lumea ortodoxă. Urmăreşte-ne!

Zilnic, depunem eforturi pentru a te ţine la curent cu informaţia religioasă din lumea ortodoxă. Pentru ca Binele de ştiut să ajungă la tine, îţi oferim o gamă largă de posibilităţi. 

Mulţumindu-vă că ne citiţi pe basilica.ro, dorim să prezentăm şi celelalte modalităţi prin care puteţi cunoaşte ceea ce e nou în spaţiul ortodox.

Cel mai nou produs media oferit de Agenţia de ştiri Basilica este serviciul de newsletter. Alătură-te cititorilor basilica.ro şi vei primi în poşta electronică de trei ori pe săptămână, în mod gratuit, buletinul de ştiri care cuprinde evenimente din Biserica Ortodoxă Română şi Bisericile Ortodoxe surori. Abonarea se realizează foarte simplu prin introducerea adresei de e-mail în platforma afişată pe site-ul basilica.ro.

De peste doi ani de zile suntem prezenţi pe social media, timp în care comunitatea creată în jurul Agenţiei de ştiri Basilica a crescut în mod constant.

Pe canalele de Facebook, în română şi engleză, Twitter, în română şi engleză, Instagram, Google+, Pinterest şi Youtube te surprindem în mod plăcut cu noutăţi, imagini deosebite, videoclipuri şi nu numai.

Retrospectiva lunară Basilica.ro este un alt proiect oferit de Agenţia de ştiri a Patriarhiei Române. Retrospectiva se prezintă sub forma unei selecții a evenimentelor religioase din Patriarhia Română, dar și din întreaga lume ortodoxă. Aceasta este disponibilă în format pdf şi redă cele mai importante evenimente mediatizate în cursul lunii trecute de basilica.ro.

Nu în ultimul rând, precizăm că posesorii de terminale cu sistem de operare Android au posibilitatea de a descărca aplicaţia noastră Basilica.ro. Aceasta este prima aplicaţie de ştiri religioase din România care oferă într-un format adaptat informaţii şi conţinut multimedia despre viaţa şi activitatea Bisericii Ortodoxe Române, atât din ţară cât şi din diaspora.

Foto credit: Iulian Dumitrașcu / Basilica.ro

Comentarii Facebook


Știri recente