Rechizite şcolare pentru 100 de elevi din Protoieria Sector 6 Capitală

Acţiune Social Filantropică Protoieria Sector 6

100 de elevi (învăţământul primar şi gimnazial) din cadrul Sectorului 6 al Capitalei au primit astăzi, 22 septembrie 2016, câte un ghiozdan cu rechizite şcolare. Darurile au fost oferite de Protoieria Sectorului 6. Acţiunea social filantropică a avut loc la sediul Protopopiatului.

02

Beneficiarii sunt copii proveniți din familii cu o situaţie financiară fragilă de pe raza Protoieriei.

Protoieria Sector 6, cu binecuvântarea şi purtarea de grijă a Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, a venit în sprijinul mai multor copii din Sectorul 6 al Capitalei cu 100 de ghiozdane dotate cu cele necesare pentru acest an şcolar. Această acţiune este deja o tradiţiei a protoieriei şi nădăjduim să aducă un sprijin copiilor aflaţi în nevoie. Cele 100 de ghiozdane sunt oferite elevilor proveniţi din familii cu o situaţie financiară fragilă din cadrul parohiilor Sectorului 6, precum şi celor aflaţi în evidenţa Biroului de asistenţă al protoieriei, a spus părintele Costel Burlacu, Protoiereul Protopopiatului Sector 6 Capitală.

În fiecare ghiozdan se află caiete, câte un penar cu instrumente de scris şi colorat, dar şi alte rechizite necesare elevilor în timpul anului şcolar, a precizat Tamara Grigore, asistent social în cadrul Protoieriei Sector 6 Capitală.

Acţiunea social-filantropică a fost susţinută financiar din fondurile Protoieriei Sector 6 Capitală.

2

Comentarii Facebook


Știri recente