Publicația Episcopiei Spaniei și Portugaliei, Foaia Sfântul Apostol Iacob, disponibilă online

„Foaia Sfântul Apostol Iacob”, publicația Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei este disponibilă online, pe site-ul oficial al Eparhiei.

Revista lunară editată sub îndrumarea Episcopului Timotei și a Arhiereului vicar Teofil de Iberia a ajuns la numărul 7.

Publicația cuprinde în cele 20 de pagini atât articole cu conținut spiritual, cât și creații literare, recomandări culinare, informații utile, prezentări de carte etc.

În rubrica permanentă ABC-ul Credinței, Preasfințitul Părinte Teofil de Iberia, Arhiereu vicar al Episcopiei Ortodoxe Române a Spaniei și Portugaliei, răspunde în scris întrebărilor adresate de preoții și credincioșii din Eparhie.

Citește „Foaia Sfântul Apostol Iacob” din mai 2019.

Foto credit: Episcopia Spaniei și Portugaliei

Comentarii Facebook


Știri recente

Pe scurt: 7 domnitori români filantropi

Pentru că suntem în Anul comemorativ al filantropilor ortodocși români vă aducem în atenție 7 domnitori români și principalele lor realizări pentru care au rămas în istorie drept filantropi. 1. Sfântul Neagoe Basarab Sfântul Domnitor…

Hram la Huşi închinat Sfintei Chiriachi

Catedrala din Huşi îşi va serba marţi hramul închinat Sfintei Chiriachi, fecioara care a primit moarte martirică în timpul împăratului Diocleţian. Liturghia din data de 7 iulie va fi oficiată de Arhiepiscopul Ioachim al Romanului…