Protoieria Fălticeni: A fost reluat campionatul de fotbal dintre parohii

„Cupa Prieteniei” la fotbal a fost reluată luna aceasta în Protoieria Fălticeni după un an de pauză cauzată de pandemie. Ajunsă la a patra ediţie, competiţia s-a desfăşurat în sala de sport a comunei Mălini şi a reunit opt echipe pe două categorii de vârstă.  

„În grupa juniorilor a câștigat echipa gazdă Suha – Mălini, urmată de echipele din Brădățel și Fălticeni. În grupa mai aprig disputată a seniorilor a ieșit învingătoare, pentru a doua oară consecutiv, Parohia Dolhasca, care a învins echipa clasată de pe locul doi din Rădășeni, iar pe locul trei s-au clasat echipele din Siliștea – Dolhasca, Boroaia I și Corni Liteni, care au fost la egalitate de puncte și golaveraj”, anunţă Arhiepiscopia Sucevei pe site-ul oficial.

Fiecare echipă a fost alcătuită din 6 jucători plus rezerve, cu vârstele cuprinse între 13 și 17 ani, împărțiți în 2 grupe, în funcție de nivelul vârstei. Foto credit: Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor

„Mulțumim Înaltpreasfințitului Părinte Calinic pentru susținere și binecuvântare, dar și preacucernicilor părinți parohi pentru osteneală și implicare în realizarea acestei activități”, a declarat părintele protoiereu, Adrian Dulgheriu.

La competiţia organizată în data de 1 iunie au participat opt echipe din parohiile „Sf. Ilie” – Fălticeni, Corni – Liteni, Siliștea – Dolhasca, Dolhasca, „Sf. Părinți Ioachim și Ana” din Boroaia, Brădățel, „Sf. Mc. Mercurie și Ecaterina din Rădășeni” și parohia gazdă Suha – Mălini.

Foto credit: Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor

Comentarii Facebook


Știri recente