Promovarea în comunitate a economiei sociale

Așezământul filantropic „Sf. Vasile cel Mare” din Galați a găzduit astăzi seminarul cu tema „Promovarea în comunitate a economiei sociale”, în cadrul unui proiect derulat de Episcopia Sloboziei și Călărașilor în parteneriat cu Arhiepiscopia Dunării de Jos și Fundația „Școala Română de Afaceri”. Întâlnirea a reunit preoți coordonatori ai unor proiecte sociale, asistenți sociali din cadrul Protoieriei Galați, dar și reprezentanți ai mai multor instituții locale.

„Acest proiect își propune după cum este și tema seminarului de astăzi să promoveze un concept nou pentru noi și anume, economia social, precum și modele ale structurilor de economie social care funcționează în state ale Uniunii Europene”, a precizat pentru TRINITAS TV, Pr. Cons. Daniel Sturzoiu de la Sectorul Social al Episcopiei Sloboziei și Călărașilor.

Proiectul se derulează pe parcursul a trei ani. Întâlnirea este a 7-a din cadrul seriei de 26 de seminarii pe care formatorii din echipa de implementare a proiectului le vor susține în 13 județe din țară.

Comentarii Facebook


Știri recente