Proiectul social-filantropic – Campionii Bucuriei – în protoieria Mioveni – faza a doua

Conform hotărârii Permanenței Eparhiale a Arhiepiscopiei Argeșului și Muscelului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Calinic, în protoieria Mioveni, a fost pusă în practică a doua fază a proiectului social-filantropic „Campionii Bucuriei”.

La această acțiune socială au participat luni, 19 mai 2014, parohiile din cercul 2 pastoral al protoieriei Mioveni, beneficiarii fiind aleși în urma unor anchete sociale, potrivit eparhiaargesului.ro.

În prezența părintelui protopop Belu Constantin, darurile au fost împărțite în biserica parohiei Piscani, fiind de față toți preoții din parohiile implicate în organizarea acestei acțiuni social-filantropice.

Au fost urmărite cazurile cu venituri foarte mici, dar și problemele de sănătate foarte grave. O atenție deosebită au primit bătrânii bolnavi fără familie și pruncii pentru care există riscul abandonului școlar.

Conform programului stabilit în ședința Permanenței Eparhiale, în protoieria Mioveni, acțiunea socială va continua în următoarele luni ale anului.

Proiectul se numește „Campionii Bucuriei”, adresându-se credincioșilor din cuprinsul Eparhiei, care sunt îndemnați să aducă bucurie în casele celor sărmani.

Din încredințarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, de coordonarea proiectului social Campionii Bucuriei se ocupă Părintele Arhid. Caliopie Cristian Ichim, consilier responsabil de sectoarele economic-fiananciar și construcții bisericești, direct implicați fiind părinții protoierei, preoții și credincioșii.

Comentarii Facebook


Știri recente