Proiectul Luna credincioșilor a continuat în parohia Nașterea Domnului din Cluj

Duminică, 20 ianuarie, la Parohia Ortodoxă Română „Nașterea Domnului” din Cluj-Napoca, unde preot paroh este Pr. Nicolae Buda a continuat Proiectul „Luna credincioșilor”, informează radiorenasterea.ro.

În această zi, au fost sărbătoriți tinerii cununați în biserica aceasta anul trecut. Familiile au fost felicitate în fața Sfântului Altar de către preoții bisericii, primind în dar câte o icoană cu Maica Domnului care să le ocrotească pașii pe calea căsătoriei, presărată cu bucurii, dar și cu încercări. Apoi, în sala mare de la demisolul bisericii toți, împreună cu părintele Valentin Bochiș, au participat la o mică agapă, dându-le astfel prilejul să se cunoască, să împărtășească bucuriile, dar și greutățile din primul an de căsnicie.

Scopul acestei întâlniri a fost acela de a-i conștientiza pe tineri că fac parte, în primul rând, din familia mare a bisericii prin ale cărei Sfinte Taine și participarea la Sfânta Liturghie, drumul lor în viața în doi va fi mai ușor, netezit cu iubire și răbdare prin lucrarea Duhului Sfânt.

Comentarii Facebook


Știri recente

„Umblați ca fii ai luminii!”

Cu ocazia aniversării a 16 ani de la întronizarea Patriarhului Daniel, Episcopul vicar patriarhal Paisie Sinaitul semnează un editorial despre „vocația de luminător” a Preafericirii Sale. „Umblați ca fii ai luminii!” (Efeseni 5, 8) Taina…