Proiect educațional pentru copiii de la Centrul social Best Life al Arhiepiscopiei Craiovei

Beneficiarii Centrului social multifuncțional „Best Life” pentru copiii dezavantajați social, al Arhiepiscopiei Craiovei, participă în această perioadă la un program educațional inițiat în colaborare cu Societatea Ortodoxă Națională a Femeilor Române, filiala Craiova, a precizat Gabriela Popescu de la Biroul de presă al Arhiepiscopiei Craiovei.

În cadrul proiectului, în fiecare vineri, între orele 14.00 – 16.00, copiii din cadrul centrului participă la ședințe de desen, pictură și lucrări de mozaic, sub coordonarea doamnelor profesoare Oana Maria Drăghici, absolventă a Liceului de Arte „Marin Sorescu” și a Facultății de Litere din cadrul Universității din Craiova, și Anca Elena Untaru, absolventă a Liceului de Artă „Marin Sorescu” și Universității de Arte din Londra.

La finalul proiectului, lucrările realizate vor putea fi admirate în cadrul unei expoziții. „Ne bucurăm că acești copii sunt inițiați în taina artei plastice de către doamnele profesoare care au reușit încă de la prima întâlnire să le insufle dragostea pentru desen, pentru frumos. Am început cu desenarea unor elemente mai simple, precum soare, fructe, flori și, o dată cu acestea, copiii sunt antrenați în conversații abordând teme din domeniul artei plastice”, a precizat Adriana Bursuc, președinta SONFR Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente