Proiect ecologic propus de o parohie din Constanța: „Cu o floare se face primăvară”

Parohia „Sfântul Mina” din Constanţa organizează sâmbătă proiectul „Cu o floare se face primăvară”.

Prin această acţiune se urmăreşte înfrumusețarea Parcului Tăbăcărie, situat în apropierea lăcaşului de cult.

În acest sens, constănțenii sunt invitați să aducă o floare cu rădăcină, să o planteze în parc, să o eticheteze cu un nume și să o îngrijească, pentru a semăna bucuria primăverii și a vieții.

„Invităm pe toți constănțenii care doresc să ni se alăture să contribuie la înfrumusețarea parcului și a vieții noastre. Așa cum venirea primăverii înfrumusețează peisajul naturii, tot așa faptele noastre cele bune vor înfrumuseța viața noastră”.

„Evenimentul marchează și importanța vieții umane, pentru că în ziua de 23 martie la Constanța se desfășoară Marșul pentru viață, ca un preambul la Praznicul Bunei-Vestiri. Așa cum pruncul Iisus este vestit Fecioarei, tot așa și noi vestim viața ca fiind darul lui Dumnezeu”, a spus Părintele paroh Claudiu Banu.

Foto credit: nelsonteaminc.com

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Veteranii de război au fost comemoraţi la Râmnicu-Vâlcea

Arhiepiscopul Varsanufie a oficiat miercuri, 24 aprilie 2019, o slujbă de pomenire a eroilor neamului în proximitatea monumentului dedicat acestora din municipiul Râmnicu-Vâlcea. Ceremonialul s-a încadrat în manifestările comemorative organizate cu sprijinul autorităților administrației publice locale,…