Proiect cultural pentru copiii centrului social “Best Life” din Craiova

Copii centrului social multifuncțional Best Life al Arhiepiscopiei Craiovei vor participa în perioada martie – mai 2017 la ateliere de creaţie populară.

Evenimentul va avea loc în Galeriile Cromatic, la Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale Dolj.

În cadrul proiectului cultural, copiii vor învăța să confecționeze păpuși din pănuși și să aducă elemente ale gospodăriei țărănești în pictură pe scoarță de copac, precizează Gabriela Firu.

Activitatea este organizată de Consiliul Judeţean Dolj, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale şi de reprezentanți ai Facultății de Litere din cadrul Universităţii din Craiova.

Proiectul Micul artist popular, pe urmele bunicilor a fost demarat în anul 2015 și a constat în derularea mai multor serii de ateliere în Galeriile Cromatic sau în școli din Craiova.

Comentarii Facebook


Știri recente

Mănăstirea Mușinoaele are un nou stareţ

Ieromonahul Sofronie Nechita este noul stareţ al Mănăstirii Mușinoaele din Arhiepiscopia Buzăului şi Vrancei. Părintele a fost prezentat obştii duminică de Înaltpreasfinţitul Părinte Ciprian, care şi-a exprimat convingerea că noul stareţ va continua cu aceeași…