Program educativ-religios desfășurat la Grădiniţa PP „Piticot” din Arad 

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Timotei, Arhiepiscopul Aradului, s-a desfășurat luni, 11 aprilie 2016, un program educativ-religios la Grădiniţa PP „Piticot” din Arad. Copiii grădiniței, îndrumați de doamnele educatoare, au prezentat un program religios care a cuprins cântece, rugăciuni și poezie creștină.

Unității  de învățământ preșcolar i-au fost dăruite ca material didactic 130 de exemplare din cartea „Săptămâna Patimilor, Carte de colorat”, lucrare publicată cu sprijinul Consiliului Județean Arad și Centrului Cultural Județean Arad.

„Aceste activități întregesc bogata activitate socială, artistic-creativă și cultural-caritabilă a unității preșcolare arădene, care derulează un parteneriat cu Arhiepiscopia Aradului, prin sectorul Cultural al acesteia”, a subliniat arhim. Teofan Mada, vicar eparhial, coordonator de proiect.

Grădinița PP „Piticot” a organizat și concursul cu titlul „Orașul copilăriei mele”, la care au participat echipe de copii de la diferite grădinițe arădene. Fiecare echipă a realizat cu materiale reciclabile o machetă reprezentând orașul pe care ei și-l doresc: un oraș curat și nepoluat. Copiii au obținut în urma acestui concurs câte o diplomă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns


Știri recente

Săptămâna în imagini: 17 – 23 februarie

Fotografii cu momente din viața spirituală ortodoxă surprinse prin lentilele fotografilor profesioniști sau amatori în perioada 17 -23 februarie 2020. Urmăriți-ne pe Twitter: @AgentiaBasilica Ai fotografii pentru Săptămâna în imagini? Dacă aveți fotografii care surprind…