Program de pricesne și expoziție la Parohia „Adormirea Maicii Domnului” Reșița

Cu ocazia Praznicului „Adormirii Maicii Domnului”, hramul parohiei reșițene „Adormirea Maicii Domnului”, a avut loc Vineri, 15 august 2014, un program de pricesne închinate Maicii Domnului, susținut de către corala parohiei și invitatul special, părintele Ioan Vasile Cheregi din Arhiepiscopia Timișoarei, după cum ne-a transmis Diac. Pavel Canea. Evenimentul s-a desfășurat în biserica parohială, după Sfânta Liturghie și a avut parte de o mediatizare în diferite instituții publice, bucurându-se și de prezența multor credincioși.

Hramul parohiei a fost încununat și de o frumoasă expoziție de quilling și tehnici origami, cu vânzare, intitulată „Crinii Maicii Domnului”, organizat și pregătit în Sala de festivități a casei parohiale, de către tinerii Centrului de Tineret Reșița Montană, sub îndrumarea d-nei Rodica Linta. Exponatele prezentate fiind felicitări, rame foto, tablouri și multe alte lucruri deosebite, toate având motive florale.

La final părintele paroh Borislav Tasici, inițiatorul evenimentelor desfășurate cu ocazia hramului, a apreciat efortul, dăruirea de care au dat dovadă tinerii centrului în această vacanță de vară, și a mulțumit tuturor celor care, cu responsabilitate, devotament și dragoste jertfelnică s-au implicat în această zi de frumoasă sărbătoare închinată Maicii Domnului.

Comentarii Facebook


Știri recente