Profesorii de Religie din Mehedinţi s-au reunit în şedinţă la Drobeta Turnu Severin

În Episcopia Severinului și Strehaiei a avut loc marţi, 25 septembrie 2018, consfătuirea anuală a cadrelor didactice care predau disciplina Religie în unităţile de învăţământ mehedinţene, informează Eparhia Severinului şi Strehaiei.

Evenimentul s-a desfășurat, începând cu orele 16:00, în sala de conferinţe a Centrului Cultural-Misionar „Sf. Ioan Gură de Aur” din Drobeta Turnu Severin.

Evenimentul a fost moderat de Prof. Dana Săftoiu, Inspector de specialitate din partea Inspectoratului Școlar Județean Mehedinţi, și de reprezentantul Centrului Eparhial, Consilierul Sectorului Cultural și Învățământ al Episcopiei Severinului, Mihai Corcodel.

În cadrul şedinţei au fost evidenţiate aspecte privind asigurarea aplicării corecte a noilor programe şcolare de gimnaziu pentru religie clasa a VI-a, dar şi diagnoza procesului educaţional pentru anul şcolar 2017-2018.

De asemenea, au fost prezentate priorităţi ale educaţiei pentru anul şcolar 2018-2019, precum şi structura portofoliului profesorului de religie etc.

Consfătuirea profesorilor de Religie este organizată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mehedinţi și are loc anual, fiind un moment pentru dezbaterea noutăților metodologice, de trecere în revistă a activității din anul școlar anterior și de propuneri pentru noul an școlar.

Foto credit: Episcopia Severinului şi Strehaiei

Comentarii Facebook


Știri recente