Profesori de Religie, reuniți la sediul Protoieriei Sector 3 Capitală

Profesorii de Religie, de pe raza Sectorului 3 al Capitalei, s-au întâlnit, miercuri, 30 septembrie 2015, cu reprezentanții Asociației Părinți pentru ora de Religie din același sector. Evenimentul s-a desfășurat la sediul Protoieriei Sector 3 Capitală, informează TRINITAS TV.

După ce au fost trecute în revistă evenimentele religios-culturale desfășurate în ultima perioadă, reprezentanții APOR, au prezentat o serie de proiecte în vederea susținerii și promovării în școală a orei de Religie.

Ne dorim să promovăm cât de mult putem imaginea orei de Religie prin intermediul profesorilor. Trebuie să spunem tuturor părinților că ora de Religie are o nouă programă începând de anul acesta. Există manuale noi care s-au realizat prin colaborarea cu profesori de Religie cunoscuți și cu părinții”, a declarat Camelia Raiciu, Președinte – APOR, organizația Sector 3, București.

Protoieria Sector 3 Capitală susține strategiile Asociației Părinți pentru ora de Religie.

Săptămâna aceasta am oferit unui număr însemnat de copii din cadrul școlilor aflate în Sectorul 3 Capitală ghiozdane, rechizite și chiar încălțăminte. Am fost sprijiniți de unele parohii din cadrul Protopopiatului Sector 3. Suntem bucuroși că școala, Biserica și societatea civilă își dau mâna pentru o cooperare fructuoasă în vederea oferirii unei educații corecte și complete pentru copiii noștri”, a mărturisit Părintele Protopop Florin Busuioc, Protopopiatul Sector 3 Capitală.

La finalul întâlnirii toți profesorii de Religie au primit o serie de documente care să faciliteze înțelegerea importanței orei de Religie de familiile elevilor.

Întâlnirea de miercurea aceasta a profesorilor de Religie cu Asociația Părinți pentru Ora de Religie, organizația sector 3 Capitală, a fost a doua desfășurată în ultimele luni.

Comentarii Facebook


Știri recente