Pro Vita Iași răsplătește faptele bune cu pizza pe săturate

Pro Vita Iași organizează, în perioada 22 noiembrie – 17 decembrie 2021, a cincea ediție a campaniei „Bucurie în familie – pizza pentru fapte bune”.

„Campania se desfășoară, ca și în celelalte ediții, sub forma unui concurs de fapte bune. Elevii din instituțiile de învățământ partenere sunt invitați să doneze alimente neperisabile, iar clasele care adună cea mai mare cantitate de alimente (faină, ulei, paste, etc.) câștigă pizza pe săturate”, anunţă organizatorii.

În cadrul ediţiei actuale, Pro Vita Iaşi va colabora cu 38 de instituții școlare din Iași și din alte 4 protopopiate ale Arhiepiscopiei: Târgu Neamț, Ceahlău, Dorohoi și Darabani.

Alimentele strânse vor fi donate beneficiarilor cu ocazia Sărbătorii Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos pentru a le fi de folos pentru o perioadă mai îndelungată de timp.

Ne propunem să strângem 25 de tone de alimente neperisabile cu care vom face pachete de sărbători pentru 250 de mămici și peste 1.500 de copii de care avem grijă în cadrul programelor noastre.

Calendarul campaniei este următorul:

  • 22 noiembrie – 1 decembrie – are loc înscrierea claselor participante;
  • 2 –  8 decembrie –colectarea alimentelor;
  • 9 – 15 decembrie –distribuirea alimentelor către beneficiari;
  • 17 decembrie – Gala Bucurie în Familie online

În luna ianuarie 2022 va avea loc oferirea premiilor pentru clasele câștigătoare.

Ediţia de anul acesta vine cu o noutate: posibilitatea donaţiilor online.

„Pe lângă alimentele colectate lansăm apelul ca cine dorește, să doneze în conturile Departamentului Pro Vita, cu mențiunea BIF21. Cu ajutorul acestor donații vom completa pachetele alimentare dedicate celor 250 de mămici și 1500 de copii cu alte produse de igienă, hăinuțe sau jucării”.

Pentru donații:

LEI: RO08CECE IS1030RON1014342, CEC Bank
EURO: RO68CECE IS10C1EUR1103231, Cod Swift: CECERO, CEC Bank
Titular cont: Mitropolia Moldovei și Bucovinei

Foto credit: Doxologia.ro

Comentarii Facebook


Știri recente