Prezentatoarea ITO2017 își donează ziua de naștere pentru Tabăra din Pridvorul Satului

Roxana Chebac, prezentatoarea ITO2017, trainer și manager de proiecte în cadrul Sectorului de Misiune al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei, voluntar și membru activ în ASCOR Iași, își dăruiește ziua de naștere Taberei din Pridvorul Satului.

Campania de strângere de fonduri are drept scop susținerea financiară a 9 tabere din Pridvorul Satului care se vor desfășura în perioada 15 august – 5 septembrie 2018.

Suma necesară estimată organizării acestor tabere este 12.600 lei, pe care trainerul dorește să-i colecteze până de ziua ei, care va fi marți, 14 august.

„Vreau să ajungem la cei 720 de copii și tineri din aceste tabere pregătiți cu materiale și tot ce este necesar pentru activitățile educative și nu stresați că nu ne ajung și trebuie să mai strângem cureaua”, a scris Roxana Chebac.

Cum poți dona

Campania de strângere de fonduri a fost inițiată pe platforma Galantom. Suma minimă care poate fi donată este 10 lei.

În descrierea campaniei, Roxana Chebac motivează gestul și spune că „Anul acesta este ultimul care începe cu 2. Vreau să fie special și cum mereu mă întrebați ce îmi doresc de ziua mea, m-am gândit ca de data asta să vă fie mai ușor. Vreau să strâng bani pentru 9 tabere din Pridvorul Satului”.

Cu prilejul aniversării ei, prezentatoarea ITO 2017 a transmis un mesaj prietenilor și celor care i-au susținut inițiativele în cei treisprezece ani de voluntariat:

„Anul acesta am împlinit 13 ani de voluntariat și vă mulțumesc că m-ați sprijinit. Cu o vorbă, cu implicare, dar mai ales cu înțelegere și răbdare. (…) Vă mulțumesc pentru anii de prietenie și vă invit să facem parte din acest proiect de suflet: Tabăra din Pridvorul Satului”.

Au mai rămas patru zile în care puteți dona pentru susținerea actului filantropic, accesând următorul link.

Cine este prezentatoarea ITO 2017

Roxana Chebac a prezentat ultima ediție națională a ITO la Iași împreună cu Daniel Buzdugan în septembrie 2017.

Este absolventă a Facultății de Teatru la Universitatea de Arte „George Enescu” Iași, dar are și studii de contabilitate.

În prezent este manager de proiecte în cadrul Sectorului de Misiune al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei. Face voluntariat de peste 13 ani și este membru activ în ASCOR Iași.

Roxana Chebac a fost desemnată Coordonatorul de Voluntari al anului 2017 în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor.

Tabăra din Pridvorul Satului

„Tabăra din Pridvorul Satului” este organizată de Departamentul de Misiune pentru  Tineret al Mitropoliei Moldovei și Bucovinei prin Asociația Tineretul Ortodox Român (ATOR), filiala Iași, în 42 de sate din cadrul Arhiepiscopiei Iașilor.

Beneficiarii proiectului sunt peste 3000 tineri cu vârste cuprinse între 13 și 25 ani din județele Iași, Botoșani, Neamț.

Mai multe detalii puteți afla pe site-ul oficial ATOR Iași.

Foto credit: Doxologia

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…