Preotul Agapios Omukuba din Kenya va susține o conferință în Piatra Neamț

Preotul Agapios Habbil Lipesa Omukuba din Kenya va susține conferința „Condiția Ortodoxului din Kenya” la biserica „Sfântul Ioan Botezătorul” din Mărăței, Piatra Neamț.

Evenimentul este organizat de Asociația Părinților Neamț și va avea loc joi, 20 octombrie. Gazdele conferinței sunt Preotul Păvăleanu și Preotul Ursache la parohia „Sfântul Ioan Botezătorul”.

Părintele Agapios coordonează multe activități filantropice pentru care are nevoie de suport financiar. Participanții la conferința de joi vor putea contribui financiar la activitățile sociale desfășurate de preotul din Kenya.

Conferința, care începe la ora 17:00, va fi tradusă în limba română. Evenimentul va transmis online pe pagina de Facebook a parohiei.

Anul acesta, Părintele Agapios a mai participat la o conferință organizată de Filiala ASCOR Alba Iulia.

Părintele Habbil Lipesa Omukuba este cleric al Patriarhiei Ortodoxe Grecești a Alexandriei și a Întregii Africi. Este directorul fondator al orfelinatului și școlii „Sfânta Tabita” din Kenya. Dacă anul trecut avea grijă de 50 de copii, anul acesta are grijă de 130. De asemenea, preotul are patru copii biologici și o fetiță înfiată de curând.

Sursă foto: turnulsfatului.ro

Comentarii Facebook


Știri recente