Preoţi şi credincioşi au donat sânge la Moldova Nouă

Parohiile din Moldova Nouă au organizat miercuri o campanie de donare sânge la Spitalul Orășenesc.

Donatorii au fost clerici şi credincioşi

Preoţii, împreună cu credincioşi din parohiile din oraş, au donat în număr semnificativ pentru Centrul de Transfuzie judeţean care se confruntă cu o lipsă acută de sânge.

Impresii ale donatorilor

„Este primul lucru pe care orice om, nu numai creştin, ar trebui să-l facă. Niciodată nu ştii cine are nevoie de sângele tău și cui i-ai dăruit o șansă la mântuire”, a precizat Țundrea Gheorghiță.

Buzatu Cristian Marius a subliniat: „Oferirea de bună voie a sângelui este un act nobil, un act profund creştinesc. Trebuie să-l iubim pe cel aflat în suferință şi să-i înţelegem nevoia”.

„Este cel mai grozav act de caritate pe care îl poate face un om pentru semenii lui, pentru că prin sângele pe care îl donează poate să salveze viaţa multor oameni” – Alin Munteanu.

 

Comentarii Facebook


Știri recente

Premianții concursului național catehetic au ajuns la București: „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat PS Varlaam

Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul s-a întâlnit vineri cu câștigătorii Concursului Național Catehetic. „Să rămâneți în suflet copii toată viața”, le-a urat în încheierea discursului Episcopul vicar patriarhal. Întâlnirea a avut loc la Centrul de Formare…