Premii pentru elevi merituoşi din Urziceni

Treizeci și doi de elevi de la Școala Gimnazială Ion Heliade Rădulescu și paisprezece elevi de la Colegiul Național Grigore Moisil au primit, la final de an şcolar, premii din partea preoţilor slujitori ai Catedralei din Urziceni. Au fost răsplătiți copiii care au participat la olimpiada de religie și alte concursuri religioase, dar și cei care participă la cercul de religie și orele de cateheză parohială. Evenimentul a avut loc vineri, 24 iunie 2016.

12iuniesfintiresfaptoma7

Părintele Paroh Bogdan-Ionuț Stancu şi părintele diacon Marian Petre au participat vinerea aceasta la festivitățile de sfârșit de an școlar care au avut loc la cele două unități de învățământ de pe raza parohiei. Cu acest prilej, aceştia au înmânat premiile copiilor care au participat la olimpiada de religie și alte concursuri religioase, dar și cei care participă la cercul de religie și orele de cateheză parohială.

În urma parteneriatului dintre biserică și școală la Catedrala din Urziceni au loc periodic acțiuni socio-culturale destinate tinerilor, ne-a transmis pr. Bogdan Stancu.

În acest sens, stau mărturie numeroasele activități: Ziua Armatei, Ziua Națională, Daruri de Moș Nicolae, Colinde de Crăciun, Ziua Unirii Principatelor, Ziua Culturii Române, Ziua Mărțișorului, Ziua Apei, Ziua Florilor, Hramul Bisericii, Ziua Copilului, Ziua Eroilor, etc. Acestea se găsesc detaliate pe site-ul catedralaurziceni.ro. Mulțumim tuturor binevoitorilor creștini care ne sprijină tot timpul în desfășurarea acțiunilor cu tinerii în parohia noastră, a precizat pr. Bogdan-Ionuț Stancu, catedrala din Urziceni.

12iuniesfintiresfaptoma5

Comentarii Facebook


Știri recente