Premierea elevilor olimpici la disciplina religie

În Duminica a patra a Postului Mare, la sfârşitul Sfintei Liturghii, în Parohia Trăisteni, Protoieria Câmpina, Judeţul Prahova, a avut loc premierea elevilor olimpici la disciplina religie pentru rezultatele deosebite obţinute în urma participării la Olimpiada de religie-faza judeţeană din 7 martie 2015. Astfel au fost premiaţi nouă elevi din comuna Valea Doftanei, elevi ai Şcolii Generale din satul Trăisteni şi ai Colegiului Tehnologic „Carol I” din satul Teşila. Elevii au fost însoţiţi de profesorul de religie – doamna Iulia-Eliza Moise şi de directorul general al Colegiului Tehnologic „Carol I” – doamna Steluţa Elena Pralea.

„A fost un moment surprinzător şi de mare bucurie atât pentru elevi cât şi pentru credincioşii prezenţi. Fiecare elev a primit ca dar din partea parohiei noastre o carte de rugăciuni, o carte cu sfaturi duhovniceşti pentru copii şi tineri, o cutie cu bomboane şi o diplomă cu premiul obţinut la olimpiadă în semn de apreciere pentru rezultatele obţinute, dar şi de preţuire a dragostei şi seriozităţii cu care ei au primit Cuvântul Evangheliei Mântuitorului Iisus Hristos, prezentat la orele de religie. Şi doamna directoare a primit un dar simbolic – o biblie şi o diplomă de excelenţă pentru râvna de care a dat dovadă de a fi un bun promotor şi apologet al valorilor creştine.

Este o mare realizare a elevilor din comuna noastră, mai ales prin faptul că am avut elevi la fiecare categorie de premiu. Le dorim mult succes în continuare, iar cunoştinţele pe care ei le-au dobândit să le pună în practică, luminându-i şi pe alţii, după cum ne îndeamnă Mântuitorul Iisus Hristos: „Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri (Matei 5,16)”, ne-a precizat Pr. Vasile Toma, Preot coslujitor la Parohia Trăisteni din jud. Prahova.

Comentarii Facebook


Știri recente