Premierea elevilor merituoși din jud. Bacău

Joi, 18 iunie, ora 10.00,Înaltpreasfințitul Arhiepiscop Ioachim al Romanului și Bacăului îi va premia pe ceimai buni elevi din județul Bacău, în cadrul unui eveniment care va avea loc la Biserica ”Sf. Împărați” din municipiul Bacău, potrivit epr.ro.

Evenimentul va fi precedat de o slujbă de mulțumire și de binecuvântare a tinerilor, ce va fi oficiată de către IPS Părinte Arhiepiscop Ioachim în Biserica „Sfinții Împărați”.

În continuare va avea loc festivitatea de premiere a șefilor de promoție din cele 44 de instituții de învățământ preuniversitar și a participanților la etapa naționala a concursurilor din curriculum disciplinei Religie. Ierarhul va oferi distincții și premii celor care reprezintă excelența în învățământul băcăuan. La eveniment au fost invitați să participe, alături de elevii premianți, directorii instituțiilor de învățământ și reprezentanți ai Inspectoratului Școlar Județean Bacău, reprezentanți ai autorităților județene și locale, părinți și dascăli implicați în realizarea procesului instructiv-educativ.

Întâlnirea Înaltpreasfinției Salecu elita tinerei generații se înscrie în seria activităților pe care Eparhia Romanului și Bacăului le derulează cu scopul de a susține și promova adevăratele valori cultural-educative, activități desfășurate în cadrul proiectului „Lăsați copiii să vină la mine și nu-i opriți…”, care debutează la fiecare început de an școlar, cu binecuvântarea elevilor și cadrelor didactice.

Proiectul „Lăsați copiii să vină la mine și nu-i opriți”, desfășurat cu binecuvântarea și implicarea directă a IPS Părinte Arhiepiscop Ioahim, a debutat în Arhiepiscopia Romanului și Bacăului în luna septembrie a anului 2013 având drept scop susținerea elevilor merituoși, dar și a celor nevoiași, alături de afirmarea sprijinului acordat formatorilor implicați în educarea tinerilor în spiritul valorilor tradiționale, pregătindu-i spre a răspunde cerințelor societății contemporane.

Foto: Arhivă

Comentarii Facebook


Știri recente