„Povești pentru suflet” pentru 20 de copii de la Centrul de Plasament Făgăraș, aflați în tabără

Douăzeci de copii de la Centrul de Plasament pentru copii cu deficiențe „Floare de colț” din Municipiul Făgăraș au participat într-o tabără în cadrul proiectului „Povești pentru suflet”.

Tabăra a fost organizată în perioada 9-13 septembrie de Departamentul de asistență socială al Arhiepiscopiei Sibiului și s-a desfășurat în parteneriat cu Direcția Județeană de Sport și Tineret  Sibiu și cu Asociația „Filantropia Ortodoxă” Sibiu, informează Mitropolia Ardealului.

Marius Talmațchi, inspector social în cadrul Arhiepiscopiei Sibiului, a declarat că participanții au beneficiat de „ateliere interactive gastronomice, de mărgelit, jocuri interactive, drumeții, lecții de dans, jocuri de rol și acțiuni de prevenție în domeniul rutier”.

Acestea au avut ca scop dezvoltarea „aptitudinilor practice, abilitățile școlare și competențele de comunicare”, a mai spus Marius Talmaţchi.

Tot pe parcursul taberei, copiii au efectuat vizite la Grădina Zoologică din Sibiu și Lacurile naturale sărate din localitatea Ocna Sibiului.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente