Policlinica Providența a achiziționat un aparat performant pentru tratamente laser

Policlinica Providența a Mitropoliei Moldovei și Bucovinei a anunțat miercuri achiziționarea unui aparat performant pentru tratamente cu laser.

Dispozitivul medical se numește Cutera XEO și este aprobat de Administrația Americană pentru Alimente și Medicamente (FDA).

„Ne-am îmbunătățit portofoliul de proceduri pe care le efectuăm pentru pacienți”, a anunțat medicul dermatolog Elena Crihan pe site-ul instituției.

„Ne bucurăm că trăim vremuri în care avem soluții pentru cea mai mare parte a afecțiunilor dermatologice cu riscuri minime, fără internare și perioadă de recuperare și cu întoarcerea imediată la activitățile noastre zilnice”, a adăugat dermatologul.

Laserul este neinvaziv și nu afectează țesuturile din jur. Are aplicații nu numai în procedurile cosmetice, ci și în probleme ale pielii precum hemangioamele, ciuperca unghiei, vase de sânge sparte sau acneea rozacee.

Policlinica Providența și-a început activitatea în 1998, prin binecuvântarea Preafericitului Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, pe atunci Mitropolitul Moldovei și Bucovinei.

În 2008 a fost înființat Spitalul Providența, primul spital al Bisericii. Acesta are 102 paturi, 2 săli de operație, o Unitate de Anestezie şi Terapie Intensivă și oferă servicii medicale decontate.

Foto credit: Providentamedical.ro

Comentarii Facebook


Știri recente