Peste 50 de persoane din Mediaș s-au alăturat campaniei Donează sânge, salvează o viață!

Peste 50 persoane din Mediaș, județul Sibiu, au donat sânge în cadrul Campaniei Donează sânge, salvează o viață! Activitatea de donare a avut loc marți, 17 octombrie 2017, în parteneriat cu Centrul de Transfuzie Sanguină din Târgu Mureș care a pus la dispoziție o unitate mobilă.

Preoții și credincioșii din Protopopiatul Mediaș au donat pentru a doua oară sânge în cadrul acțiunii umanitare, după ce anul trecut peste 30 de persoane din municipiul sibian au venit în sprijinul spitalelor.

Campania Donează sânge, salvează o viață! a adunat până în prezent peste 1400 de donatori în județele Sibiu și Brașov. Campania se află la a treia ediție, informează site-ul oficial al Mitropoliei Ardealului.

Recent, la Sibiu peste 30 de studenți de la Facultatea de Teologie Ortodoxă Sfântul Andrei Șaguna au donat sânge și s-au alăturat acestei campanii la care au participat de-a lungul timpului și studenți de la Academia Forțelor Terestre Nicolae Bălcescu din oraș, ofițeri de la Inspectoratul Județean de Poliție, dar și donatori din cadrul altor instituții.

Foto credit: Mitropolia Ardealului

Comentarii Facebook


Știri recente