Patru puncte de informare ITO 2017 vor funcționa în Iași pe durata evenimentului

Patru puncte de informare vor funcționa în municipiul Iași pe durata desfășurării Întâlnirii Internaționale a Tinerilor Ortodocși (ITO), în perioada 1-4 septembrie 2017.

Acestea vor fi amplasate în zonele principale ale orașului: la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, în Piața Unirii, pe Bd. Ștefan cel Mare și în incinta Palas.

La punctele de informare vor fi câte doi sau trei voluntari care vor oferi informațiile necesare despre ITO 2017, despre municipiul Iași, despre locul și programul evenimentelor. Programul lor de funcționare va fi 08:00 – 20:00, a spus Pr. Ionuț Dascălu, membru în comitetul de organizare ITO 2017, conform Radio Trinitas.

Peste 6.000 tineri sunt așteptați să participe la Întâlnirea Internațională a Tinerilor Ortodocși de la Iași, care va avea tema Tânărul în căutarea libertății.


A patra ediție ITO | A fost prezentat programul evenimentelor ce vor avea loc în septembrie la Iași


ITO 2017 este organizată de Sectorul Misiune, Statistică și Prognoză Pastorală al Arhiepiscopiei Iașilor prin Departamentul de Tineret și de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR), filiala Iași.

Comentarii Facebook


Știri recente