Patriarhul României la Recepția de Ziua Națională la Palatul Cotroceni

În această seară, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a participat la recepția organizată de Președintele României la Palatul Cotroceni, cu prilejul Zilei Naționale, 1 Decembrie, după cum informează TRINITAS TV. Cu această ocazie, Domnul Traian Băsescu a citit un mesaj de evocare a momentului istoric de la 1 decembrie 1918.

Tot cu această ocazie, a avut loc o ceremonie de decorare a unor personalități care s-au remarcat în diverse domenii de activitate. Preotul Veriga Dumitrache, slujitor în localitatea Korcea din Albania, a primit „Ordinul meritul cultural”, în grad de comandor.

La eveniment au fost prezenți membrii Guvernului, membri ai Corpului diplomatic acreditat în România, numeroase oficialități de stat și personalități culturale.

Comentarii Facebook


Știri recente

Biserica Icoanei a fost sfințită | FOTO

Biserica Icoanei a fost resfințită duminică, 22 mai 2022, după ample lucrări de restaurare. Slujba de târnosire și Sfânta Liturghie au fost oficiate de Preasfințitul Părinte Varlaam Ploieșteanul, Episcop vicar patriarhal. La finalul slujbei, Preafericitul…