Patriarhul Alexandriei a finanţat un laborator de informatică pentru elevii unui colegiu din Ghana

Preafericitul Părinte Teodor, Patriarhul Alexandriei, a inaugurat sâmbătă, 3 noiembrie 2018, un laborator de informatică la Colegiul Sf. Petru din Larteh Kubeasi, cele 30 de calculatoare fiind achiziţionate cu sprijinul Preafericirii Sale.

Cu acest prilej, Patriarhul Alexandriei a îndemnat conducerea liceului ca aceste calculatoare să fie folosite pentru „educaţia elevilor şi spre preamărirea lui Dumnezeu”.

Directorul adjunct al instituţiei, Ambrose Asare, a declarat că laboratorul de informatică va avea un impact bun asupra procesului educaţional, informează Ghana News.

El a spus că este necesar ca fiecare elev să dobândească aptitudini în domeniul informaticii şi a mulţumit pentru echiparea colegiului cu laborator de informatică performant.

Colegiul Sf. Petru este o şcoală privată înfiinţată de Biserica Ortodoxă din Ghana în vederea sprijinirii educaţiei în rândul tinerilor.

Inaugurarea laboratorului a făcut parte din programul unei vizitei oficiale pe care Patriarhul Alexandriei o desfăşoară în această perioadă în Ghana.

Foto credit: Patriarhia Alexandriei

Comentarii Facebook


Știri recente