Parteneriat între Protopopiatul Moinești și UNICEF România

Proiectul „Împreună suntem o familie” al  Protopopiatului Moineşti în parteneriat cu UNICEF România s-a desfășurat duminică, 10 aprilie 2016, în parohia Poduri, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului şi Bacăului.

„Se începe astfel o inedită şi folositoare colaborare a parohiei Poduri cu acest important organism internaţional dedicat ocrotirii copilului, reprezentat la deschiderea proiectului de doamna asistent social Iuliana Ciubotaru şi de doamna doctor Nicoleta Bălăşoiu, din partea UNICEF Bacău, şi de doamnele Andreea Iftimie şi Iulia Cimbru, din partea Primăriei Poduri”, a subliniat preotul Vasile Popa, de la Biroul de Comunicare al Eparhiei.

Activităţile proiectului se vor desfăşura pe o perioadă de 9 luni, aprilie-decembrie 2016, cu o frecvenţă săptămânală sau bilunară după un program foarte bine stabilit, având ca beneficiari un număr de 107 copii cu vulnerabilităţi, din care 20 de etnie rromă, cu vârste cuprinse între 0 şi 18 ani.

Proiectul face parte din activitățile pe care Parohia Poduri le desfășoară anul acesta în contextul „Anului omagial al educației religioase a tineretului creștin ortodox”.                                             

                       

Comentarii Facebook


Știri recente