Parte a Centrului de Integrare prin Terapie Ocupațională din Mediaș, restaurată cu ajutorul Bisericii

Două spații din Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională – Mediaș au fost renovate, în luna august, cu sprijinul Bisericii „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” și „Sfinții Mărturisitori Transilvăneni” din municipiu.

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, în prima parte a lunii august, la solicitarea doamnei director Daniela Hălmaci, am reușit să aducem bucurie în sufletele unor beneficiari, prin contribuția credincioșilor noștri, prin contribuția comunității noastre”, a declarat preotul Flaviu Fleșer de la biserica menționată.

Biserica din cimitirul medieșean a suportat cheltuielile pentru achiziționarea materialelor de construcții și plata manoperei, în valoare totală de 11.000 de lei.

„Am reușit să recepționăm lucrările și să fim încântați de exclamația beneficiarilor care, intrând  în dormitor, au spus: e ca la oameni acasa!, un cuvânt care a trezit emoție în sufletele noastre și totodată mulțumire”.

„Mulțumim lui Dumnezeu pentru că am reușit să înfăptuim această lucrare, mulțumim credincioșilor noștri, mulțumim doamnei director că ne-a solicitat, mulțumim firmei cu care am colaborat și ne dorim ca și de acum înainte să realizăm lucruri frumoase pentru comunitatea noastră, pentru cei aflați în suferință și nevoie și pentru toți cei care privesc cu drag spre Dumnezeu”.

Centrul de Integrare prin Terapie Ocupaţională Mediaş furnizează servicii sociale specializate menite să contribuie la menţinerea, refacerea, dezvoltarea capacităţilor individuale, în scopul creşterii şanselor de recuperare şi integrare a beneficiarilor în comunitate şi/sau familie.

Foto credit: Arhivă Centrul de Integrare prin Terapie Ocupațională – Mediaș


Urmărește-ne și pe Twitter: @AgentiaBasilica și @BasilicaPhotos!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente