Parohia Sibiel și-a aniversat enoriașa care a împlinit 100 de ani

Comunitatea parohială din Sibiel, județul Sibiu, a sărbătorit-o joi pe doamna Aftimia Opris la împlinirea vârstei de 100 de ani.

Preotul paroh Bogdan Alin Fluieraș și primarul orașului Săliște, Horațiu Răcuciu, au vizitat-o pe enoriașa parohiei pentru a-i oferi o diplomă aniversară și alte daruri și pentru și a-i transmite urările specifice unui astfel de moment aniversar.

„Credincioasa noastră a văzut lumina zilei la data de 11 februarie 1921, deci astăzi ne-am bucurat cu toții la împlinirea frumoasei vârste de 100 de ani”, a declarat Părintele Paroh Bogdan Alin Fluieraș.

„Am mers împreună cu domnul primar Horațiu Răcuciu pentru a o cinsti așa cum se cuvine! Cu toții am fost cuprinși de emoție sfântă, iar doamna Aftimia ne-a răspuns tuturor făcându-și semnul Sfintei Cruci”, a adăugat parohul din Sibiel.

Credincioasa centenară a fost spovedită și împărtășită, o cerere pe care i-o transmite periodic părintelui paroh, fiind foarte credincioasă.

Foto credit: Parohia Sibiel

Comentarii Facebook


Știri recente

PS Ignatie: De ce trăim stări de anxietate?

Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, a oficiat duminică Sfânta Liturghie la Catedrala Mitropolitană din Sibiu. La predică, ierarhul explicat pasajul evanghelic Despre grijile vieții, accentuând modul simplu în care omul ar trebui se raporteze la…