Parohia Ortodoxă din Câmpina a oferit daruri elevilor merituoşi la final de an școlar

La final de an şcolar, Parohia Nașterea Maicii Domnului din Câmpina a oferit daruri tuturor elevilor premianţi din cadrul Școlii Generală Nr. 3. Evenimentul a avut loc ieri, 24 iunie 2016.

În baza Protocolului încheiat între Parohia Nașterea Maicii Domnului – Câmpina și Școala Generală Nr. 3 din cuprinsul sectorului parohial, cu ocazia festivității de premiere la finalul anului școlar 2015-1016, vineri, 24 iunie, toți elevii din ciclul primar și cel gimnazial care au obținut premii școlare au fost răsplătiți cu diferite cărți de cultură generală oferite de către preotul paroh Nicolae Radu.

Pe această cale vrem să ne exprimăm preţuirea faţă de voi pentru cum aţi înţeles să vă îndepliniţi datoria! Valorificarea darurilor primite de la Dumnezeu este un îndemn pe care Însuşi Mântuitorul îl adresează în „Pilda talanţilor”(Matei 25.14-30).Alături de aceste gânduri vă rog să primiţi darul nostru de carte care să vă clădească şi să vă susţină în a fi bucurie părinţilor voştri, mândrie şcolii, Bisericii şi ţării în care trăiţi!, a spus părintele Nicolae Radu.

Pe lângă darul oferit de către Parohie, fiecare elev a primit și o scrisoare de felicitare.

 

 

 

Comentarii Facebook


Știri recente