Parohia bucureşteană Huedin oferă „Daruri mici pentru suflete mari”

Parohia „Sfinții Arhangheli” – Huedin din Protopopiatul Sector 4 Capitală desfășoară în perioada Postului Crăciunului campania „Daruri mici pentru suflete mari”.

Cei care doresc să se alăture acțiunii umanitare pot dona haine și jucării noi, dulciuri, fructe sau bani pentru copiii din comunitate care provin din familii cu probleme financiare.

Darurile vor fi oferite în ziua sărbătoririi Sfântului Ierarh Nicolae și de Praznicul Nașterii Domnului.


Colindele: Scopul, semnificația, perioada în care se cântă


De Sărbătoarea Sfântului Nicolae, toţi copiii care trec pragul bisericii noastre vor primi un dar simbolic ca expresie a milostivirii Sfântului Ierarh Nicolae este prietenul copiilor şi cel ce aduce în ghetuţe un dar, a declarat la Radio Trinitas Părintele paroh Florentin Nectarie Antasiuc.

Acţiunea se va repeta şi în ziua Naşterii Domnului. Apoi, după Sfânta Liturghie, voluntarii parohie vor merge la familiile care întâmpină dificultăţi materiale şi vor duce un dar consistent care să fie aşezat la masa de Crăciun, a mai spus Părintele Antasiuc.

Detalii despre campania umanitară „Daruri mici pentru suflete mari” sunt disponibile pe pagina de Facebook a parohiei bucureștene.

Sursă foto: pexels.com


Abonează-te la newsletter şi fii la curent cu noutăţile!

Vă mulțumim că citiți Basilica.ro.

Comentarii Facebook


Știri recente